Mikrotik and winbox

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Post Reply
taksa
Posts: 2
Joined: Sun Mar 25, 2018 2:54 pm

Mikrotik and winbox

Post by taksa » Sat Sep 14, 2019 11:07 am

Hello, is it possible to connect to Mikrotik via winbox in the likeness of telnet and rdp?
Not through Cloud.

Uldis (UD)
Posts: 2504
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Mikrotik and winbox

Post by Uldis (UD) » Sat Sep 14, 2019 7:32 pm

Yes works
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

taksa
Posts: 2
Joined: Sun Mar 25, 2018 2:54 pm

Re: Mikrotik and winbox

Post by taksa » Tue Sep 17, 2019 1:04 pm

Yes, it’s clear, but how to make winbox open when you click on the router

Uldis (UD)
Posts: 2504
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Mikrotik and winbox

Post by Uldis (UD) » Tue Sep 17, 2019 1:22 pm

you serious :) ?
it is win application my dear !!!!
opening only in windows machine :)

Post Reply