Node name not saved if "." period is used in name

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Post Reply
dbo
Posts: 1
Joined: Tue Nov 24, 2020 7:04 pm

Node name not saved if "." period is used in name

Post by dbo » Tue Nov 24, 2020 7:20 pm

If the node name is changed via the configured nodes page it will allow you to use a "." period in the name but once the lab is closed it will revert to the old name. Can periods be used in a node name? if not can this be change or at least input validation be done to verify before the lab is closed?

Uldis (UD)
Posts: 3625
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Node name not saved if "." period is used in name

Post by Uldis (UD) » Tue Nov 24, 2020 9:28 pm

dont use space or "."

Post Reply