Viptela and GUI

Moderator: mike

Post Reply
verma-rohit
Posts: 6
Joined: Wed Nov 07, 2018 3:03 pm

Viptela and GUI

Post by verma-rohit » Wed Sep 18, 2019 3:01 pm

Hi,
I can telnet into viptela boxes, such as vbond and vedge but I am wondering how to get a GUI access for these boxes ?
When I add a node, such as vBond, i get telnet detail as, telnet 192.168.28.40:32769 and telnet just works fine. However when i try http://192.168.28.40:32769 nothing appears. Am i missing something ?

Uldis (UD)
Posts: 2495
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Viptela and GUI

Post by Uldis (UD) » Thu Sep 19, 2019 9:56 am

100% works.
Iam using docker station in lab which act as mgmt GUI station and as CA server.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

verma-rohit
Posts: 6
Joined: Wed Nov 07, 2018 3:03 pm

Re: Viptela and GUI

Post by verma-rohit » Thu Sep 19, 2019 3:10 pm

Hi Uldis,

I. have a community edition. Is there a way to work on GUI ?

Uldis (UD)
Posts: 2495
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Viptela and GUI

Post by Uldis (UD) » Thu Sep 19, 2019 7:04 pm

of course
connect your vManage to cloud0/home network and use from native pc :)
EVE cookbook section 10

Post Reply