Exporting/Importing Labs

Moderator: mike

Post Reply
lvalero
Posts: 22
Joined: Fri Mar 31, 2017 7:26 pm

Exporting/Importing Labs

Post by lvalero » Fri Mar 31, 2017 7:39 pm

Hello,

After using the gui "export/import" Is it possible to import the content of that kind of directoy :

/opt/unetlab/tmp/0/2536d765-e7fe-4f3b-a511-ea2f2317e6d9

into the new created lab ?

I have many labs from previous version of unetlab that i want to import into eve.

Regards

Uldis (UD)
Posts: 2561
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Exporting/Importing Labs

Post by Uldis (UD) » Fri Mar 31, 2017 8:10 pm

yes you can migrate copy labs' tmp to eve

Post Reply