ISE 2.1 application always stay in initializing

Moderator: mike

Post Reply
xuyou
Posts: 20
Joined: Fri Apr 07, 2017 2:47 pm

ISE 2.1 application always stay in initializing

Post by xuyou » Thu Jun 08, 2017 8:44 am

Hi

team

I have already install the ISE 2.1 with ISO,but i application not work。

I try stop and stat,and also reinstall、re-config it many times, it still has the problem. how to solve?

VM12
EVE 2.X
ISE 2.1
6700K
16GB DRAM
300GB HD for EVE

Uldis (UD)
Posts: 2659
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: ISE 2.1 application always stay in initializing

Post by Uldis (UD) » Thu Jun 08, 2017 7:34 pm

Simply CPU is weak.
Any ISE 2.x need min x4 CPU and 8G RAM.
Your CPU has only x4 threads

mcat84
Posts: 35
Joined: Wed Mar 22, 2017 6:40 am

Re: ISE 2.1 application always stay in initializing

Post by mcat84 » Fri Jun 09, 2017 1:25 am

xuyou wrote:
Thu Jun 08, 2017 8:44 am
Hi

team

I have already install the ISE 2.1 with ISO,but i application not work。

I try stop and stat,and also reinstall、re-config it many times, it still has the problem. how to solve?

VM12
EVE 2.X
ISE 2.1
6700K
16GB DRAM
300GB HD for EVE


since you are running vm12, just install your ise 2.1 inside vmware workstation will do .......
you can just do very simple testing with your ise 2.1 (ram not enough)


managed to run my ise 2.2 in i5 notebook (bare metal eve-ng).....allocate 10Gb and 4vCPU...........of course very slow during installation and database initialization.....(just watch a 30 minutes tv series while waiting for the basic ise services to be up).....

just test basic simulation like tacacs+ authentication, join ad domain and bla bla bla

xuyou
Posts: 20
Joined: Fri Apr 07, 2017 2:47 pm

Re: ISE 2.1 application always stay in initializing

Post by xuyou » Fri Jun 09, 2017 1:42 pm

maybe my disk speed is too slow

Post Reply