Error when creating Custom shapes or nodes in UnetLAB

Moderator: mike

Post Reply
ZaVaZaVa
Posts: 3
Joined: Thu Jun 15, 2017 9:48 pm

Error when creating Custom shapes or nodes in UnetLAB

Post by ZaVaZaVa » Thu Jun 15, 2017 10:03 pm

Hello,

Can someone help?

Suddenly I can not create new custom shapes or nodes in my UneLAB environment. Whenever I try to do that, I get an error which says:
"failed to lock the lab (60061)". tried to lock and unlock my LAB but no help.

I used to do that with no issues and I still have nodes in my LAB that are OK.

Did I do something wrong? Is the underlying code corrupted somehow?

Thanks in advance.

Zava

Uldis (UD)
Posts: 2656
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Error when creating Custom shapes or nodes in UnetLAB

Post by Uldis (UD) » Fri Jun 16, 2017 6:22 am

migrate to EVE
on EVE it is fixed

ZaVaZaVa
Posts: 3
Joined: Thu Jun 15, 2017 9:48 pm

Re: Error when creating Custom shapes or nodes in UnetLAB

Post by ZaVaZaVa » Fri Jun 16, 2017 12:55 pm

Hello Uldis (UD).

Thanks for the reply. However, we are already running
2.0.3-60 EVE next generation. And more...this error only started showing up yesterday (I have created custom shapes and new nodes with no issue before). Did I do something that caused this error to show up? We are 3 users in this UnetLAB environment and only my LAB is showing these issues. The other two users are not affected by this.

Thanks

ZAva

Uldis (UD)
Posts: 2656
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Error when creating Custom shapes or nodes in UnetLAB

Post by Uldis (UD) » Fri Jun 16, 2017 3:11 pm

what you talking about is it EVE or Unetlab?
Unetlab is out of support

ZaVaZaVa
Posts: 3
Joined: Thu Jun 15, 2017 9:48 pm

Re: Error when creating Custom shapes or nodes in UnetLAB

Post by ZaVaZaVa » Mon Jun 19, 2017 2:21 pm

Hello Uldis. Thank for your continued support.
Sorry if I mislead you in the post or earlier conversation.
I am talking about EVE. That is the environment where I am having issues with.

Reagards


Zava

Uldis (UD)
Posts: 2656
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Error when creating Custom shapes or nodes in UnetLAB

Post by Uldis (UD) » Mon Jun 19, 2017 10:48 pm

very hard to answer what is problem here, probably it was, if you same time with your frined edidted that lab !!!
avoid edit labs same time by multi users.

be sure yo did f5 9rferesh browser before you start edit shapes etc...
actually i wanted to see such behaviour

Post Reply