Include complete node config upon exporting/importing Labs

Features you'd like to see in the upcoming version of EVE-NG

Moderator: mike

Post Reply
mohammed
Posts: 3
Joined: Thu Nov 02, 2017 6:31 pm

Include complete node config upon exporting/importing Labs

Post by mohammed » Thu Nov 02, 2017 6:38 pm

Hi,
Thanks for all the hard work you do on this awesome product. I'm currently prepping for the CCIE lab exam, utilizing INE's workbooks and Eve-NG to build out the topologies and do the labs. It would be extremely helpful to be able not only clone the topology, but also include the configuration of each node that I spend so much on. I would like to be able to duplicate it because the next lab in the workbook builds on the previous lab's config and assigns new tasks to complete. Currently, I am able to continue with the same lab, but I wanna be able to create each lab separately, I just don't wanna have to configure everything from scratch. I hope that makes sense. Thanks again and keep up the great work. Cheers.

Uldis (UD)
Posts: 2521
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Include complete node config upon exporting/importing Labs

Post by Uldis (UD) » Thu Nov 02, 2017 7:05 pm

Multi configuration sets for single lab will come in EVE Professional version, early 2018

mohammed
Posts: 3
Joined: Thu Nov 02, 2017 6:31 pm

Re: Include complete node config upon exporting/importing Labs

Post by mohammed » Thu Nov 02, 2017 7:36 pm

I'm guessing the Pro version will have to be purchased? Do you know what pricing will be like? Thanks,

Uldis (UD)
Posts: 2521
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Include complete node config upon exporting/importing Labs

Post by Uldis (UD) » Thu Nov 02, 2017 8:48 pm

EVE Pro will be about 100USD/year licence


UD

Post Reply