Viptela Support

Features you'd like to see in the upcoming version of EVE-NG

Moderator: mike

stevenjwilliams83
Posts: 77
Joined: Mon Mar 20, 2017 1:53 pm

Viptela Support

Post by stevenjwilliams83 » Mon Jul 09, 2018 4:14 pm

Any plans to allow vEdge images within EVE?

Uldis (UD)
Posts: 2273
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Viptela Support

Post by Uldis (UD) » Tue Jul 10, 2018 12:33 am

and how to get image for that vEdge?

stevenjwilliams83
Posts: 77
Joined: Mon Mar 20, 2017 1:53 pm

Re: Viptela Support

Post by stevenjwilliams83 » Thu Jul 12, 2018 1:03 pm

Its out there with the correct CCO access/support with Cisco.

vEdge Cloud and vBond 17.2.7 New Deployment VMWare Image
viptela-edge-17.2.7-genericx86-64.ova
02-JUL-2018
208.69 MB


vEdge Cloud and vBond 17.2.7 New Deployment KVM Image
viptela-edge-17.2.7-genericx86-64.qcow2
02-JUL-2018
212.38 MB


vEdge Cloud and vBond 17.2.7 New Deployment Microsoft Azure Image
viptela-edge-17.2.7-genericx86-64_vhd.tar.gz
02-JUL-2018
216.92 MB

Uldis (UD)
Posts: 2273
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Viptela Support

Post by Uldis (UD) » Thu Jul 12, 2018 3:28 pm

vill test soon guys..Hope will be in eve

viccrown
Posts: 18
Joined: Sun Oct 29, 2017 2:43 am

Re: Viptela Support

Post by viccrown » Sun Feb 24, 2019 3:12 pm

Hi Udis,
Will Viptela be avaliable on the Community version of eve also?

Uldis (UD)
Posts: 2273
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Viptela Support

Post by Uldis (UD) » Sun Feb 24, 2019 4:44 pm

Guys,
Viptela already works on any EVE version, Community as well..

we gave you all options in the EVE Community to create own templates and load images as you like !!!
A little bit work and your EVE community will run Viptela as own template and image with all necessary settings.
Custom images option from EVE Pro is given in the EVE Coomunity v 2.3.0-95 !!!

Read how to create own image template from EVE Pro cookbook...


UD

naray84
Posts: 2
Joined: Mon May 22, 2017 8:24 am

Re: Viptela Support

Post by naray84 » Thu Apr 18, 2019 10:16 am

hi,

I copied qcow file to linux-vedge folder (named file to hda) and vedge was up and running. only issue is that management interface of viptela is e0 and other interfaces are ge0/0 etc. but on eve-ng it shows as e0 e1 etc. is there a way to match interface name. there is info regarding customer template, but what to update in customer template so that it shows the correct interface name (for e.g for vASA, and vIOS, it shows correct interface name).

verma-rohit
Posts: 4
Joined: Wed Nov 07, 2018 3:03 pm

Re: Viptela Support

Post by verma-rohit » Fri Apr 19, 2019 6:17 am

I followed "How to" for viptela images and moved images to appropriate folders.

1. Will node show in drop down list only when i create custom template for each of the images ?
2. I am yet not familiar with interfaces numbers an naming conventions on viptela devices.

Any help on creating custom template would be of gig help

verma-rohit
Posts: 4
Joined: Wed Nov 07, 2018 3:03 pm

Re: Viptela Support

Post by verma-rohit » Fri Apr 19, 2019 6:18 am

naray84 wrote:
Thu Apr 18, 2019 10:16 am
hi,

I copied qcow file to linux-vedge folder (named file to hda) and vedge was up and running. only issue is that management interface of viptela is e0 and other interfaces are ge0/0 etc. but on eve-ng it shows as e0 e1 etc. is there a way to match interface name. there is info regarding customer template, but what to update in customer template so that it shows the correct interface name (for e.g for vASA, and vIOS, it shows correct interface name).
Did viptela edge showed in Add node drop down list when you moved image to the appropriate folder ?

Uldis (UD)
Posts: 2273
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Viptela Support

Post by Uldis (UD) » Fri Apr 19, 2019 7:05 am


Post Reply