Page 1 of 1

CCIE Security MAB & DOT1X not working

Posted: Tue Aug 27, 2019 7:16 am
by hendersontillman
Hi Team,

I am preparing for CCIE Sec. and trying to build simple configuration to validate dot1x and MAB but its not working in VIRL image or IOU. Can anyone please guide me to download correct flavour which support both ?

Re: CCIE Security MAB & DOT1X not working

Posted: Thu Aug 29, 2019 9:38 pm
by Uldis (UD)
Works like charm using images:
IOL: i86bi_LinuxL2-AdvEnterpriseK9-M_152_May_2018.bin
vIOS: viosl2-adventerpriseK9-M_152_May_2018
Both does it perfectly: MAB, dot1x, ctx, etherchannel L3 and lot more

Tested and verified !
It is not EVE issue but image which you are using

Uldis

Re: CCIE Security MAB & DOT1X not working

Posted: Fri Sep 13, 2019 7:45 pm
by Ondjultomte
Is the windows VM supplicant working as excepted connected to that vIOS switch ?

Re: CCIE Security MAB & DOT1X not working

Posted: Tue May 12, 2020 2:47 pm
by Uldis (UD)
Yes it works

Re: CCIE Security MAB & DOT1X not working

Posted: Tue May 26, 2020 1:18 pm
by Igor0709
Hi ,

Could you do show version of vIOS image. I got couple of vIOS images (even one named exactly like you mentioned) , but versions show me that it is older then what it is named.

Re: CCIE Security MAB & DOT1X not working

Posted: Tue May 26, 2020 1:49 pm
by Uldis (UD)
viosl2-adventerprisek9-m.SSA.high_iron_20180619
viosl2-adventerpriseK9-M_152_May_2018

both support mab and dot1x

Re: CCIE Security MAB & DOT1X not working

Posted: Tue May 26, 2020 4:23 pm
by Igor0709
I have virl subscription (now cml) , but i cant find that version of viosl2 image. Can you point me where I could acquire viosl2-adventerpriseK9-M_152_May_2018 image.

Re: CCIE Security MAB & DOT1X not working

Posted: Tue May 26, 2020 7:28 pm
by Uldis (UD)
And what virl account shows you what images?