*Request* AAA and tacacs

Any copyright material exchange is strictly forbidden. Any member violate this rule will be banned without warning.

Moderator: mike

Post Reply
unlUser
Posts: 38
Joined: Wed Apr 12, 2017 7:48 am

*Request* AAA and tacacs

Post by unlUser » Wed Sep 05, 2018 8:59 am

Hi team,
i need to lab AAA and tacacs - anyone have done it ?
Any links for labs around ?
thank you so much!

Uldis (UD)
Posts: 2522
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: *Request* AAA and tacacs

Post by Uldis (UD) » Wed Sep 05, 2018 7:18 pm

And who stops you make such lab with Cisco ACS or ISE...
Both support and can be TACACS severs....
Lab of 3 nodes..
ISE, switch and router...
And PC from where test ssh

Uldis

Post Reply