Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Moderator: mike

ramindia
Posts: 409
Joined: Sun Mar 19, 2017 10:27 pm

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by ramindia » Tue Nov 07, 2017 7:50 pm

tiketahema222 wrote:
Sat Nov 04, 2017 8:23 pm
I need help ... my router will not load the startup configs
Please follow EVE-NG Videos over youtube, it explained clear.

by the way what router you talking about ?

R!

ammonium
Posts: 1
Joined: Thu Oct 11, 2018 2:09 pm

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by ammonium » Thu Oct 11, 2018 4:03 pm

daniel wrote:
Mon Jul 24, 2017 4:02 am
no luck with the above steps suggested:

root@eve-ng:~# apt-get update
Hit:1 http://www.eve-ng.net/repo xenial InRelease
Get:2 http://security.ubuntu.com/ubuntu xenial-security InRelease [102 kB]
Hit:3 http://us.archive.ubuntu.com/ubuntu xenial InRelease
Get:4 http://us.archive.ubuntu.com/ubuntu xenial-updates InRelease [102 kB]
Fetched 204 kB in 6s (31.9 kB/s)
Reading package lists... Done
root@eve-ng:~#
root@eve-ng:~#
root@eve-ng:~#
root@eve-ng:~# apt-get upgrade
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Calculating upgrade... Done
The following packages were automatically installed and are no longer required:
linux-headers-4.4.0-62 linux-headers-4.4.0-62-generic linux-headers-4.4.0-75 linux-headers-4.4.0-75-generic linux-headers-4.4.0-78 linux-headers-4.4.0-78-generic linux-headers-4.4.0-79
linux-headers-4.4.0-79-generic linux-headers-4.4.0-81 linux-headers-4.4.0-81-generic linux-image-4.4.0-62-generic linux-image-4.4.0-75-generic linux-image-4.4.0-78-generic
linux-image-4.4.0-79-generic linux-image-4.4.0-81-generic
Use 'apt autoremove' to remove them.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
root@eve-ng:~#
root@eve-ng:~#
root@eve-ng:~#
root@eve-ng:~# apt-get dist-upgrade
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Calculating upgrade... Done
The following packages were automatically installed and are no longer required:
linux-headers-4.4.0-62 linux-headers-4.4.0-62-generic linux-headers-4.4.0-75 linux-headers-4.4.0-75-generic linux-headers-4.4.0-78 linux-headers-4.4.0-78-generic linux-headers-4.4.0-79
linux-headers-4.4.0-79-generic linux-headers-4.4.0-81 linux-headers-4.4.0-81-generic linux-image-4.4.0-62-generic linux-image-4.4.0-75-generic linux-image-4.4.0-78-generic
linux-image-4.4.0-79-generic linux-image-4.4.0-81-generic
Use 'apt autoremove' to remove them.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
root@eve-ng:~#
root@eve-ng:~#
root@eve-ng:~# reboot


I will add your Skype.


Thanks,
Daniel

Thanks for the link.

khalid shaikh
Posts: 5
Joined: Tue Jul 31, 2018 12:48 am

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by khalid shaikh » Fri Oct 12, 2018 3:17 am

i also get this issue

rodm81
Posts: 5
Joined: Mon Nov 11, 2019 3:26 am

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by rodm81 » Sat Jan 25, 2020 2:04 pm

I had the same thing happen to me. I did everything you did but nothing worked. Right before I was going to do a complete reinstall I ran the below command . Found it in the eve-pro cookbook and it resolved the issue.

unl_wrapper -a restoredb

farnoosh
Posts: 6
Joined: Fri May 01, 2020 10:16 am

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by farnoosh » Sun May 03, 2020 10:11 am

hi
I run eve-community iso in vm workstation
i got ip address but I can not log into the web address
I pinged th ip address in cmd and it worked I had connection
but the ip address in web browser does not work

Uldis (UD)
Posts: 3285
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by Uldis (UD) » Wed May 06, 2020 7:56 am

Usually it is problem with your EVE SQL.
Accident power off pc when eve vm was running can crash your eve database.
Best solution is reinstall all eve, or come to EVE Live Helpdesk for support.
https://www.eve-ng.net/index.php/live-helpdesk/
use gmail account to join

Uldis

Uldis (UD)
Posts: 3285
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by Uldis (UD) » Wed May 13, 2020 8:46 am

EVE Pro or Community?

rinkymehra
Posts: 4
Joined: Thu Mar 26, 2020 4:03 am

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by rinkymehra » Fri May 15, 2020 5:42 pm

After update/upgrade eve I recommend reboot it as well.

Regards,
stream videos via tubemate apk

rinkymehra
Posts: 4
Joined: Thu Mar 26, 2020 4:03 am

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by rinkymehra » Sun May 24, 2020 6:27 pm

I have exactly the same problem after updating from 53.

nikkinemo95
Posts: 2
Joined: Wed Jul 15, 2020 9:49 pm

Re: Can't log into HTML mode after upgrade to 2.0.3-70

Post by nikkinemo95 » Thu Jul 23, 2020 4:42 pm

Got similar issue after upgrading. For some reason hostname is missed @ /etc/apache2/sites-enabled/unetlab.conf. after adding ServerName eve1 to the file and "systemctl start apache2" issue got resolved.

Post Reply