Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

Here you can ask EVE-NG team to add new images to the list to play in lab.

Do not ask questions like "where I can get image x or Y" in that forum

Moderator: mike

Post Reply
vargasjj
Posts: 5
Joined: Wed Aug 30, 2017 8:22 pm

Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

Post by vargasjj » Tue Jun 04, 2019 7:46 pm

Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

I dont know where to find qemu debugs or syslogs

root@eve-ng:/opt/unetlab/tmp/0/<labid>/1# ls -l
total 7621900
-rw-r--r-- 1 root unl 7804878848 Jun 4 22:24 hda.qcow2
-rw-rw-r-- 1 root unl 118 Jun 4 22:24 wrapper.txt
root@eve-ng:/opt/unetlab/tmp/0/<labid>/1#
root@eve-ng:/opt/unetlab/tmp/0/<labid>/1# /opt/qemu/bin/qemu-img commit hda.qcow2
Co-routine re-entered recursively Aborted

Please help

vargasjj
Posts: 5
Joined: Wed Aug 30, 2017 8:22 pm

Re: Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

Post by vargasjj » Mon Jun 24, 2019 8:21 pm

Hello, All.

Any ideas on this?
Please help. Cannot run CPSG R80 on EVE-NG.

Thank you.
JJ

Uldis (UD)
Posts: 2555
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

Post by Uldis (UD) » Tue Jun 25, 2019 8:58 am

Make sure if your EVE has plenty of hdd space !!!
and start new lab, add only one Palo node, prepare it, shutdown it and then commit
EVE HDD for commit must have space.... I dont remeber exactly but palo virtual hdd was about 30gb I guess.
You are seeing only couple Gb hdd in eve, vut frame of this hdd is bigger.

Uldis

vargasjj
Posts: 5
Joined: Wed Aug 30, 2017 8:22 pm

Re: Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

Post by vargasjj » Tue Jun 25, 2019 12:26 pm

Uldis (UD) wrote:
Tue Jun 25, 2019 8:58 am
Make sure if your EVE has plenty of hdd space !!!
and start new lab, add only one Palo node, prepare it, shutdown it and then commit
EVE HDD for commit must have space.... I dont remeber exactly but palo virtual hdd was about 30gb I guess.
You are seeing only couple Gb hdd in eve, vut frame of this hdd is bigger.

Uldis
Hi Uldis! thank you very much for the reply.
This is not Palo (Palo Alto???). it is Checkpoint GAiA. I am not sure if I got that wrong.
Anyways, I am not sure if you refer to the EVE disk, or the QEMU VM for the image.

For the VM I used 80GB just like the HowTo explained:
/opt/qemu/bin/qemu-img create -f qcow2 hda.qcow2 80G
And for the EVE disk I am still having 53G available. Shouldn't that be enough?
Can you check if I have plenty of space?.

root@eve-ng:/opt/unetlab/tmp# df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
udev 7.9G 0 7.9G 0% /dev
tmpfs 1.6G 55M 1.6G 4% /run
/dev/mapper/eve--ng--vg-root 150G 91G 53G 64% /
tmpfs 7.9G 0 7.9G 0% /dev/shm
tmpfs 5.0M 0 5.0M 0% /run/lock
tmpfs 7.9G 0 7.9G 0% /sys/fs/cgroup
/dev/sda1 472M 83M 365M 19% /boot

Thanks
JJ

Uldis (UD)
Posts: 2555
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

Post by Uldis (UD) » Tue Jun 25, 2019 5:11 pm

doesnt matter what image it is :)
Sorry I used Paloalto vs Checkpoint
Any image on commit require space

Uldis

Uldis (UD)
Posts: 2555
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

Post by Uldis (UD) » Tue Jun 25, 2019 5:14 pm

Checkpoint for sure use the ISO to install it...
I did it many times for any checkpoint product..
Any Gala is ok and installs, just old 77-30 is not ok after with win application..
here is 80-30
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Uldis (UD)
Posts: 2555
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Cannot commit Checkpoint GAiA R80 Co-routine re-entered recursively Aborted

Post by Uldis (UD) » Tue Jun 25, 2019 5:18 pm

P.S. I made this image on EVE with 300GB free space..
I dont know it would need more
Use:
Preffered OPTION Create image from ISO, Please use it
https://www.eve-ng.net/documentation/ho ... checkpoint

UD

Post Reply