vbond, vsmart can not set initial password

Moderator: mike

Post Reply
buratino01
Posts: 3
Joined: Wed Oct 13, 2021 2:14 am

vbond, vsmart can not set initial password

Post by buratino01 » Wed Oct 13, 2021 2:25 am

Hi expert guys

I just install EVE-COMM-VM-112 on VMware Esxi 6.5.0. All done and I tried setup lab with viptela OS v 19.2.4 and 20.3.4.
vedge & vmanage are working well, but for vbond and vsmart I can not set initial password:

After it show: "You must set an initial admin password.
Password:" I enter the new password then it doesn't allow me to enter "Re-enter password".
It show "Passwords did not match.
Try again..."

Can someone help me fix this issues

===================
viptela 19.2.4

vsmart login: admin
Password:

System Initializing. Please wait to login...


Authentication
viptela 19.2.4

vsmart login:

Wed Oct 13 01:55:18 UTC 2021: System Ready


viptela 19.2.4

vsmart login:
viptela 19.2.4

vsmart login: admin
Password:
Welcome to Viptela CLI
admin connected from 127.0.0.1 using console on vsmart
You must set an initial admin password.
Password:
Re-enter password:
Passwords did not match.
Try again...

Password:
Re-enter password:
Passwords did not match.
Try again...

Password:

buratino01
Posts: 3
Joined: Wed Oct 13, 2021 2:14 am

Re: vbond, vsmart can not set initial password

Post by buratino01 » Wed Oct 13, 2021 8:11 am

I found how to fix it:

Use putty instead of the default eve-ng console

Uldis (UD)
Posts: 4593
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: vbond, vsmart can not set initial password

Post by Uldis (UD) » Wed Oct 13, 2021 1:25 pm

Not true,
Native eve console is same as putty

Post Reply