Can I get some DCNM help please ?

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Post Reply
dadasane
Posts: 22
Joined: Thu Jul 18, 2019 12:32 pm
Location: The Quantum Zone

Can I get some DCNM help please ?

Post by dadasane » Fri Feb 07, 2020 4:12 pm

Hi guys,

I am trying to play with DCNM and I have a lil bit of a hard time here... I have set up a little lab with an Arista switch connected to a Nexus 9K , a DCNM server and a Manamgement Windows 7 PC....
They are all connected to Vlan 200 which as it's SVI on the N9K switch... I have full ping reachability from the N9K to the PC and DCNM server and from the PC to the SVI and DCNM server too....

I havent configured any DNS, NTP servers so I am trying to access the DCNM UI on internet explorer on the PC node : https://10.200.200.101/ (which is the IP address of the management interface).... but i's not working... Am I forgetting something ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Uldis (UD)
Posts: 2943
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Can I get some DCNM help please ?

Post by Uldis (UD) » Mon Feb 17, 2020 3:44 pm

All is working, just need a lot CPU and RAM..
join in EVE live helpdesk
https://www.eve-ng.net/index.php/live-helpdesk/
use gamial account to join
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dadasane
Posts: 22
Joined: Thu Jul 18, 2019 12:32 pm
Location: The Quantum Zone

Re: Can I get some DCNM help please ?

Post by dadasane » Sat Feb 22, 2020 4:16 pm

Uldis (UD) wrote:
Mon Feb 17, 2020 3:44 pm
All is working, just need a lot CPU and RAM..
join in EVE live helpdesk
https://www.eve-ng.net/index.php/live-helpdesk/
use gamial account to join
What is the default gateway IP address of the management network (behind eth0) in this setup ?

Post Reply