vIOS Interfaces issue

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Post Reply
tcpip
Posts: 64
Joined: Thu Jun 15, 2017 10:09 am

vIOS Interfaces issue

Post by tcpip » Fri Feb 21, 2020 2:34 pm

Hello,

Im working with "vios-adventerprisek9-m.SPA.156-1.T" every time I shutdown the router and starting back again all the interfaces in shutdown.

Any idea how to fix this?

thanks.

Uldis (UD)
Posts: 2943
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: vIOS Interfaces issue

Post by Uldis (UD) » Sat Feb 22, 2020 11:45 am

It is known vIOS L3 15.6.1T issue
take 15.6.2T or newer, no issues with them

tcpip
Posts: 64
Joined: Thu Jun 15, 2017 10:09 am

Re: vIOS Interfaces issue

Post by tcpip » Sat Feb 22, 2020 11:59 am

ok thanks!!!!

wilein
Posts: 1
Joined: Thu Feb 27, 2020 4:16 pm

Re: vIOS Interfaces issue

Post by wilein » Thu Feb 27, 2020 4:18 pm

I have also faced the same issue. Finally be able to resolve the issue.

Thanks
walmartone

Post Reply