Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Post Reply
sidders54
Posts: 14
Joined: Mon Aug 16, 2021 1:01 pm

Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Post by sidders54 » Sun May 29, 2022 10:15 am

Since upgrade to 5.0.1-14-PRO I have been unable to run any vMX nodes and receive the below errors once device is booted. I have also done a clean install and still get the errors. I can login as root but the 'cli' command doesn't work. Am running Eve in ESXi.

g_vfs_done():md9.uzip[READ(offset=622983168, length=2048)]error = 86
md9.uzip: UZIP(zlib) inflate() failed
g_vfs_done():md9.uzip[READ(offset=622985216, length=8192)]error = 86
md9.uzip: UZIP(zlib) inflate() failed
g_vfs_done():md9.uzip[READ(offset=46307328, length=2048)]error = 86
vm_fault: pager read error, pid 6485 (cli)
md9.uzip: UZIP(zlib) inflate() failed
g_vfs_done():md9.uzip[READ(offset=46651392, length=2048)]error = 86
vm_fault: pager read error, pid 6485 (cli)
md9.uzip: UZIP(zlib) inflate() failed
g_vfs_done():md9.uzip[READ(offset=46659584, length=2048)]error = 86
vm_fault: pager read error, pid 6485 (cli)
md9.uzip: UZIP(zlib) inflate() failed
g_vfs_done():md9.uzip[READ(offset=46675968, length=2048)]error = 86
vm_fault: pager read error, pid 6485 (cli)
md9.uzip: UZIP(zlib) inflate() failed

Help please!

sidders54
Posts: 14
Joined: Mon Aug 16, 2021 1:01 pm

Re: Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Post by sidders54 » Sun May 29, 2022 10:29 am

and the REs of vQFXs won't start either (Junos 17.3)

Uldis (UD)
Posts: 4557
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Post by Uldis (UD) » Sun May 29, 2022 11:23 am

Might be you can try,
wipe node/start
but anyway this lab before is running vQFX vers 20.3
EVE V5 Pro
but vMX I dorecommend to use Versions 18-21
tbh 18 was best
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

sidders54
Posts: 14
Joined: Mon Aug 16, 2021 1:01 pm

Re: Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Post by sidders54 » Sun May 29, 2022 11:51 am

have tried and wiping the nodes but makes no difference. I am running 18.2 and had no issues before the upgrade. vQFX is 17.3 but that was on the advise of Christian @ Juniper as newer versions boot into the line card not master when rebooted

sidders54
Posts: 14
Joined: Mon Aug 16, 2021 1:01 pm

Re: Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Post by sidders54 » Sun May 29, 2022 6:22 pm

it's definitely an issue with the version 5. The nodes run without issue on version 4 so am going to stick with that

Uldis (UD)
Posts: 4557
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Post by Uldis (UD) » Fri Jun 10, 2022 1:24 pm

sidders54 wrote:
Sun May 29, 2022 6:22 pm
it's definitely an issue with the version 5. The nodes run without issue on version 4 so am going to stick with that
no isssues with EVE V5 evem vMX running faster and better..

sidders54
Posts: 14
Joined: Mon Aug 16, 2021 1:01 pm

Re: Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Post by sidders54 » Thu Jul 07, 2022 9:24 pm

I still experiencing this issue. Seems to happen when I start a few vMXs at same time. Pain in the backside having to start them all individually and not something I had to do on previous Pro version

mamakos
Posts: 43
Joined: Thu Dec 19, 2019 4:49 pm

Re: Juniper vMX issues after Pro Upgrade

Post by mamakos » Fri Jul 08, 2022 5:50 am

For my information, doesn't the delay option in the node parameter help ? Even with a short 30sec delay between each node ?

Post Reply