problem with more eth-Ports on Arista Switch

Moderator: mike

Post Reply
akijun
Posts: 2
Joined: Sun Dec 13, 2020 3:33 pm

problem with more eth-Ports on Arista Switch

Post by akijun » Sun Dec 13, 2020 7:50 pm

Hello dears,

I am pretty new here.
may I Know, why is not possible to increase eth-Ports on Arista Switch? I would use 32/64 ports devices. After increasing the port numbers to 32/64 in "Edit", the switch does not come up anymore. it works just up to 27 Ports.
i put more Ram & CPU ....but it does not help!
I am using EVE-COMM-VM

Thank you
Akijun

Uldis (UD)
Posts: 3766
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: problem with more eth-Ports on Arista Switch

Post by Uldis (UD) » Sun Dec 13, 2020 10:58 pm

Correct, it image limitation
Max 25

akijun
Posts: 2
Joined: Sun Dec 13, 2020 3:33 pm

Re: problem with more eth-Ports on Arista Switch

Post by akijun » Mon Jan 04, 2021 12:15 pm

Hi Max,

do you mean limitation of which image? If I use PRO Version, might it work ?
Thanks for Answer!

Uldis (UD)
Posts: 3766
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: problem with more eth-Ports on Arista Switch

Post by Uldis (UD) » Mon Jan 04, 2021 2:33 pm

No it is image limitation not eve, so 25 ports are confirmed which works well

Post Reply