Palo Alto - Panorama

Here you can ask EVE-NG team to add new images to the list to play in lab.

Do not ask questions like "where I can get image x or Y" in that forum

Moderator: mike

cbarbudo
Posts: 9
Joined: Sun Sep 24, 2017 8:47 pm
Location: Sevilla

Re: Palo Alto - Panorama

Post by cbarbudo » Mon Oct 15, 2018 12:56 pm

Sorry!

It worked fine but spent a lot of time from PA-CMS login to usual login.

Thanks!

Uldis (UD)
Posts: 3645
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Palo Alto - Panorama

Post by Uldis (UD) » Mon Oct 15, 2018 5:38 pm

Palo Panorama has x2 images inside folder !!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Uldis (UD)
Posts: 3645
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Palo Alto - Panorama

Post by Uldis (UD) » Fri Nov 30, 2018 10:26 am

Panorama settings must be:
x4 CPU and 4Gb RAM, one interface
See attch
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Plowzor
Posts: 3
Joined: Fri May 11, 2018 4:26 am

Re: Palo Alto - Panorama

Post by Plowzor » Tue Apr 28, 2020 6:41 am

Hi There

Sorry for the necro but I cant PM Uldis directly.

How on earth did you end up with 2 qcow files?
I have downloaded the 8.1.2 image and copied it up to the /opt/unetlab/addons/qemu/panorama folder but there only seems to be one image.

It also doesnt seem to be listing as an option to deploy (I assume you create a linux box then select the OS from the dropdown)

Any information you could provide on how to get panorama running would be greatly appreciated

Cheers
Cam

Uldis (UD)
Posts: 3645
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Palo Alto - Panorama

Post by Uldis (UD) » Tue Apr 28, 2020 7:35 am

Did you read Panorama esxi deployment guide?
What size must be second HDD?

Plowzor
Posts: 3
Joined: Fri May 11, 2018 4:26 am

Re: Palo Alto - Panorama

Post by Plowzor » Tue Apr 28, 2020 12:14 pm

So I had a read through the KVM deployment guide since we are playing with qcow files and it only mentions one HDD unless you want to run log collector mode.

https://docs.paloaltonetworks.com/panor ... n-kvm.html

I am clearly doing something wrong as the Panorama image does not show under either the Linux node or Palo Alto node selection screen.

Uldis (UD)
Posts: 3645
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Palo Alto - Panorama

Post by Uldis (UD) » Tue Apr 28, 2020 7:14 pm

As I remeber [alo panorama require second hdd, other it will not boot properly even
better come to eve live chat to talk..
https://www.eve-ng.net/index.php/live-helpdesk/
use gmail to join

Uldis

Plowzor
Posts: 3
Joined: Fri May 11, 2018 4:26 am

Re: Palo Alto - Panorama

Post by Plowzor » Tue Apr 28, 2020 10:13 pm

So just to help anyone who comes across this thread and is wondering what the issue was

I had the panorama folder named incorrectly.
I had it as /opt/unetlab/addons/qemu/panorama-8.1.2 instead it should have been /opt/unetlab/addons/qemu/paloalto-panorama-8.1.2

Thanks to Uldis and Juan for helping me sort it out.

Cheers

Uldis (UD)
Posts: 3645
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: Palo Alto - Panorama

Post by Uldis (UD) » Tue Apr 28, 2020 10:41 pm

Make sure you are running EVE Community v 2.0.3-110 or Pro 2.0.6-52

I just created template for panorama.
unzip it and place in:
/opt/unetlab/html/templates/intel

When you create panorama image make sure image foldername starts:
panorama-xxxxxx
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply