does “Startup-configs” features function at XRv9k?

Before posting something, READ the changelog, WATCH the videos, howto and provide following:
Your install is: Bare metal, ESXi, what CPU model, RAM, HD, what EVE version you have, output of the uname -a and any other info that might help us faster.

Moderator: mike

Post Reply
taku
Posts: 34
Joined: Wed Jul 31, 2019 2:43 am

does “Startup-configs” features function at XRv9k?

Post by taku » Mon Apr 25, 2022 6:37 am

hi

after wipe a XRv9k,it does not boot with the chosen config set.
it seems to boot with the factory default configuration.

does “Startup-configs” features function at XRv9k?

thanks

Uldis (UD)
Posts: 4558
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: does “Startup-configs” features function at XRv9k?

Post by Uldis (UD) » Tue Apr 26, 2022 3:45 pm

yes it works

taku
Posts: 34
Joined: Wed Jul 31, 2019 2:43 am

Re: does “Startup-configs” features function at XRv9k?

Post by taku » Tue May 17, 2022 4:24 am

currently, after wipe a XRv9k,it does not boot with the chosen config set.
how can i get it to boot with the chosen config set?

thanks


taku
Posts: 34
Joined: Wed Jul 31, 2019 2:43 am

Re: does “Startup-configs” features function at XRv9k?

Post by taku » Wed May 18, 2022 12:27 am

thank you for your answer.

after wipe a "Cisco XRv",it does boot with the chosen config set.

but,
after wipe a "Cisco XRv 9000",it does not boot with the chosen config set.

version is 4.0.1-86-PRO.

Uldis (UD)
Posts: 4558
Joined: Wed Mar 15, 2017 4:44 pm
Location: London
Contact:

Re: does “Startup-configs” features function at XRv9k?

Post by Uldis (UD) » Thu May 19, 2022 3:35 pm

But why you do not read how to and do not watch !!!
If node does not boot from exported it is NOT set boot from it !!!
It is all explained in cookbook and videos

taku
Posts: 34
Joined: Wed Jul 31, 2019 2:43 am

Re: does “Startup-configs” features function at XRv9k?

Post by taku » Thu Jun 23, 2022 8:10 am

When connected "Cisco XRv 9000" to another node and booted it, “Startup-configs” features worked.

thanks

Post Reply